O vili Breg

Villa Breg – Informacije

Imate li potrebu pobjeći od užurbane svakodnevnice Villa Breg je jedinstveni odabir Vašeg mjesta za odmor. Smještena na samom rubu pitomog sela na istoku istarskog poluotoka, u pravoj oazi mira, ova ljepotica udaljena je tek desetak minuta vožnje automobilom od grada Labina i prekrasnih plaža nedalekog Rapca. Ovdje s lakoćom možete odmoriti dušu i tijelo samo promatrajući okolne šumarke ili uživajući u laganoj šetnji mediteranskim vrtom koji se prostire na površini od 1.600 metara četvornih.

Objekt je izvorno zamišljen kao građevina industrijske namjene ali je na tim temeljima vrlo pedantnim arhitektonskim intervencijama, na sreću, nastala Villa Breg kao rezultat jedinstvene simbioze prostora i elemenata industrijskog dizajna potkrovlja te topline izvorne mediteranske kuće.

Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak čine cjelinu iz koje se izravno izlazi na otvoreno dvorište s bazenom i vrtom.
Neka Vam odušak i izazov bude priprema lokalnih specijaliteta (npr. divlje šparoge, kvarnerski škampi, bijeli tatufi, školjke iz raškog zaljeva) u komfornoj, vrhunski opremljenoj Doimo kuhinji dok ostatak grupe uživa u sunčanju, kupanju u bazenu ili tek dokolici u dnevnom boravku.

Nagradite nepca zajedničkim obrokom za glavnim hrastovim stolom pod vedrim nebom dvorišta tik uz bazen dok vam vizuru čini okolna šuma.
Svaka od tri sobe posjeduje zasebno kupatilo, king size krevet sa vrhunskom posteljinom, TV, sef te garderobu u kojoj ćete pronaći mekane, paperjaste kupaonske ogrtače i kućne papuče.
Dvije sobe opremljene su prostranim tuševima, a u jedna sa Titan Genesi by Takahide Sano whirpoolom.
Podovi vile su od hrastovog drveta, kompletna je klimatizirana, a WIFI je dostupan kako u vili tako i u dvorištu.

Biser vile je neodoljivi bazen dimenzija 11×5.5 metara smješten u središtu bujnog mediteranskog vrta usmjeren prema šumovitom obzoru.
Bezbrižno se opustite ležeći na drvenim ležaljkama dok upijate mirise lavande, čempresa i borova ili se jednostavno osvježite u bazenu dok se djeca i kućni ljubimci igraju u ograđenom (djelomično suhozidom) i sigurnom dvorištu.